073-551 00 77            
 info@br-groep.com

Vastgoedonderhoud

Planmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van vastgoed. Vastgoedonderhoud heeft 3 belangrijke doelen: instandhouden, verbeteren en verduurzamen. B&R Groep ontzorgt VvE’s, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en nog veel meer bedrijven met een slimme onderhoudsstrategie voor de lange termijn.

Waarom vastgoedonderhoud?

Niets is onderhoudsvrij. Door te kiezen voor planmatig onderhoud zorgt u ervoor dat uw vastgoed er goed uit blijft zien. Ook voorkomt u hiermee problemen op de lange termijn, waarbij u vaak veel duurder uit bent. Met vastgoedonderhoud behoudt een pand zijn waarde en kwaliteit. We kijken niet alleen naar het instandhouden van de kwaliteit van een pand, maar ook naar mogelijkheden voor verbetering en verduurzaming. Wanneer u kiest voor vastgoed totaalonderhoud weet u jaarlijks precies waar u aan toe bent voor het onderhoud van uw vastgoed. Geen verrassingen en een complete onderhoudsstrategie voor de lange termijn.

Vastgoed totaal onderhoud: onze diensten

Bij vastgoed totaalonderhoud kijken we naar het complete plaatje. We zetten hieronder enkele van onze diensten op een rijtje:

Voor een totale onderhoudsstrategie stellen we graag met u een meerjarenonderhoudsplan op (MJOP).

Projecten vastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud is interessant voor veel verschillende partijen. Zo doen we dit in de woningmarkt voornamelijk voor VvE’s en woningcorporaties. Maar denk ook  bijvoorbeeld aan het onderhoud van bedrijfspanden, winkelcentra en sportcomplexen. Ons specialisme ligt daarnaast op totaalonderhoud voor bedrijven in de industrie, zoals de petrochemie, betoncentrales, utiliteitsbouw en weg- en waterbouw.

Onderhoudsstrategie van B&R Groep

Het onderhoud en beheer van uw vastgoed is een doorlopend proces, waarin we u graag ondersteunen. We hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de branche, een van onze specialisten kan u dus altijd verder helpen. Vastgoedonderhoud doen we in heel Nederland: van Amsterdam tot Eindhoven. Wilt u meer weten over ons vastgoed totaalonderhoud? Neem dan contact met ons op.

Wilt u weten wat we voor uw vastgoed kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!