1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
 
1

Schepen en Zandzuigers

Industrieel schilderwerk aan schepen en zandzuigers om de levensduur te verlengen.

2

Containerkraan

Conserveren van alle soorten hijsmiddelen om de levensduur te verlengen.

3

Conserveren portaal- en loopkranen

Duurzaam conserveren om de levensduur van constructies te verlengen.

4

Markering en belijning – markeringen voor bijvoorbeeld parkeerplaatsen, wegaanduidingen

Markeringen voor een effectieve en veilige verkeersdoorstroming op bijvoorbeeld parkeerterreinen, vliegvelden, bedrijventerreinen, in parkeergarages, bedrijfshallen, op sportvelden en schoolpleinen. Duidelijke belijning en grondmarkering dragen bij aan een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en bezoekers, ondersteuning van uw werkprocessen, efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte en het handhaven van orde en netheid.

5

Lichtstraten

Lichtstraat(beveiliging) aanbrengen en doorvalbeveiliging voor lichtkoepels en lichtstraten leveren en plaatsen. Let op: de gevaren van de sparingen en gaten in daken voor traditionele lichtkoepels zijn een onderschat gevaar!

6

Binnen installaties en -constructies

Duurzaam conserveren en/of reinigen om de levensduur van de assets te verlengen. In de wintermaanden doen wij dit tegen een speciaal wintertarief, waarbij we ervoor zorgen dat het productieproces zo min mogelijk vertraging oploopt.

7

Markering en belijning inpandig

Duidelijke belijning en grondmarkering dragen bij aan een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en bezoekers, ondersteuning van uw werkprocessen, efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte en het handhaven van orde en netheid. Denk aan het aanduiden van standplaatsen (van producten en rollende voorwerpen), het aanbrengen van veiligheidszones en het markeren van verzamelplaatsen.

8

Dakherstel

Lekkages verhelpen, herstel huidige dakbedekking, reduceren binnentemperatuur.

9

Gevelbeplating (nieuwbouw en renovatie)

Bij twijfels over nieuwbouw en tevredenheid over de locatie en het interieur van uw huidige bedrijfspand, kunt u ook kiezen voor nieuwe gevelbeplating. B&R Groep levert en monteert zowel geïsoleerde als ongeïsoleerde gevelbeplating. Bij zowel nieuwbouw als renovatie, zodat uw bedrijfspand een nieuwe frisse uitstraling geeft.

10

Dakrandbeveiliging

Levering van een compleet pakket aan valbeveiligingsproducten en –oplossingen voor elke sector (onder meer gebouwonderhoud en industrie).

11

Overheaddeuren

B&R Groep kan zowel nieuwe overheaddeuren leveren of de bestaande overheaddeur conserveren voor een nieuwe, frisse uitstraling. Levering en montage van gevelreclame. Met fotomanipulatie geven wij een beeld van het te verwachten eindresultaat.

12

Reclame en belettering

B&R Groep levert en monteert gevelreclame. Ook kunnen we u middels fotomanipulatie een beeld geven van het te verwachten eindresultaat.

13

Silo’s, loopbanden en transportbanden

Duurzaam conserveren om de levensduur te verlengen.

14

Tanks

B&R Groep kan deze assets in- en uitwendig conserveren, constructies behandelen, het inwendig aanbrengen van tankliners om de langst mogelijke levensduur van tanks en tankdaken te garanderen. Tevens draagt B&R Groep zorg voor het aanbrengen van logo’s op uw tanks voor een goede herkenbaarheid en een herkenbare reclame-uiting.

15

Ramen en kozijnen
Conserveren, herstellen of vernieuwen van ramen en kozijnen.

16

Ramen en kozijnen
Aluminium, kunststof, hout en stalen kozijnen.

17

Vloeren

Wilt u een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer die een esthetische uitstraling geeft, vloeistofdicht is, gemakkelijk te reinigen, met of zonder antislip? Dit alles kan ook in combinatie met inpandige markeringen die zorgen voor extra veiligheid en orde, door het onderscheid in kleur in combinatie met belijning.

18

Stalen daken

In Nederland liggen enkele honderdduizend vierkante meters koude daken. Deze daken hebben een geringe standaard bescherming. Om deze bescherming op te volgen brengt B&R Groep een nieuwe coating aan die speciaal is ontwikkeld om uw stalen daken langdurig van een beschermingslaag van ca. 500 micron te voorzien.

Over ons

Al meer dan 30 jaar zijn de specialisten van B&R Groep een begrip in Nederland als onderhoudsdeskundigen. Door nauw samen te werken met de verschillende disciplines in verschillende sectoren kunnen wij onze opdrachtgevers voorzien van één aanspreekpunt voor totaalrenovaties of -vraagstukken.

B&R Groep zorgt er voor dat haar opdrachtgevers naar tevredenheid worden ontzorgd. Het is niet de discipline die het verschil maakt, maar de medewerkers die onze normen en waarden hoog in het vaandel hebben staan. Veiligheid, kwaliteit, klanttevredenheid, duurzaamheid en het teruggeven van een deel van het resultaat aan de maatschappij (middels het B&R 4 Kids Plan) zijn voor ons de belangrijkste kernwaarden.

Bekijk hier waar wij u onder andere mee van dienst kunnen zijn.

We beschikken over een geïntegreerd managementsysteem dat gecertificeerd is conform (NEN-EN) ISO 9001:2015, (NEN-EN) ISO 14001:2015 en VCA**2017/6.0.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met één van de specialisten van B&R Groep!