073-551 00 77            
 info@br-groep.com

Industriële Schilderwerken

Bij B&R Groep voeren we industrieel schilderwerk uit voor veel verschillende productie omgevingen zoals petrochemie, betoncentrales, utiliteitsbouw en weg- en waterbouw objecten. Van een nieuwe coating voor een silo tot het industrieel reinigen van constructies! Lees hieronder meer over onze industriële schilder- en straalwerken.

Industrieel schilderen, stralen & reinigen

Industrieel straal- en schilderwerk vraagt om een grote mate van specialisme. Onder deze naam vallen bij ons verschillende diensten zoals:

  • Droog-, nat- en stofvrij stralen;
  • Conserveren;
  • Reinigen (schoonmaken/cleanen)
  • Schilderen.

Als industrieel schildersbedrijf hebben we meer dan 30 jaar ervaring met het verduurzamen van verschillende constructies en gebouwen zoals tanks, silo’s, leidingwerk, bruggen, constructies, kranen, parkeergarages en openbare en utiliteitsgebouwen.

We helpen u met industriële schilderwerken van A tot Z. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Straalwerkzaamheden;
  • Spuitapplicatie van tank linings;
  • Aanbrengen van brandwerende coating;
  • CUI behandelingen (corrosie onder isolatie);
  • (Her)plaatsen van reclamebelettering en/of logo’s.

Onze specialisten werken zowel met traditionele handmatige schildertechnieken als spuittechnieken zoals airless, airmix en HVLP. Grote oppervlakken spuiten we in de meeste gevallen, dit is minder tijdrovend en ook de laagdiktes worden hierdoor gelijkmatiger opgebouwd. Moeilijk bereikbare objecten zijn niet altijd met spuittechnieken te bereiken, daarom is een ‘traditionele’ kwast en roller soms ook nog nodig.

Wilt u weten wat we voor uw schilderwerken kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Kwaliteit, veiligheid en milieu

In de wereld van de industrie staan kwaliteit, veiligheid, milieu en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Bij B&R Groep streven we hiernaar voor alle interne en externe processen. Zo werken we altijd met hoogwaardige materialen en equipment op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu conform VCA**2017/6.0, ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015.

Industrieel schildersbedrijf B&R Groep

Bent u op zoek naar een industrieel schildersbedrijf? Dan bent u bij B&R Groep aan het juiste adres. Al jarenlang helpen we bedrijven met industrieel schilderwerk in sectoren zoals de petrochemie, betonindustrie, weg- en waterbouw, productie, verwerking en opslag. Benieuwd naar de mogelijkheden van industriële schilderwerken voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.