073-551 00 77            
 info@br-groep.com

Renovatie & restyling

Bij B&R Groep bieden we een totaalpakket aan onderhoud: van verbouwingen en renovaties,
tot sloopwerk en restyling. We renoveren en verduurzamen uw gebouwen, equipment en bedrijfsmiddelen zoals silo’s, tanks en constructies. Wist u dat we daarnaast ook restyling uit handen kunnen nemen? Wij zorgen er voor
dat uw gebouw, kantoor of bedrijfsinstallatie weer de gewenste uitstraling krijgt.

Van dakrenovatie tot aandacht voor duurzaam renoveren

We kunnen u met verschillende vormen van renovatie helpen. Hieronder zetten we enkele voorbeelden op een rijtje:

  • Dakrenovatie en onderhoud van het dak
  • Gevelrenovatie en gevelbekleding renovatie
  • Renoveren van lichtstraten
  • Dakbeveiliging

We zijn gespecialiseerd in renovatieprojecten voor diverse sectoren, zoals bouw, vastgoed en kantoren. Denk bijvoorbeeld aan de renovatie van constructies, kranen, silo’s, (leegstaande) gebouwen en bedrijfspanden. Duurzaam renoveren is bij ons een belangrijk thema, zodat u klaar bent voor de toekomst met een minimale impact op het milieu.

Tijd voor een restyling?

Past uw gebouw, kantoor of bedrijfsinstallatie niet meer bij uw huisstijl, of bij wat uw bedrijf wil uitstralen? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden van restyling. Met behulp van fotobewerking kunnen we u direct een beeld geven van de mogelijkheden.

Waarom renovatie of restyling?

Er zijn verschillende situaties waarbij het slim is om te kiezen voor renovatie of restyling:

  • Renovatie of restyling is in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan een complete verhuizing naar een nieuw pand, of de aanschaf van nieuwe bedrijfsmiddelen.
  • Met een relatief kleine investering bereikt u een groot resultaat. Zo geeft een gevelrenovatie uw gebouw een compleet andere uitstraling!
  • U maakt direct een slimme keuze voor de toekomst, met duurzaam renoveren. Zo kunt u jaren vooruit.

Wij helpen u graag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van renovatie en restyling voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de branche, een van onze specialisten kan u altijd verder helpen.

Heeft u vragen over of interesse in onderhoud of restyling van uw pand? B&R Groep licht graag toe hoe zij u hierin kan ontzorgen.