Restyle bedrijfspand Vepco Transport

Vepco Transport is een bedrijf dat werd opgericht in 1977 door de heer Aad van Eeden Petersman. In september 2009 verhuisde het bedrijf naar Moerdijk en de bedrijfsvoering werd overgenomen door zoon Alexander van Eeden Petersman. Door de vooruitstrevende blik en de goede samenwerking tussen vader en zoon groeit het bedrijf snel uit zijn voegen. Hierdoor werd besloten een nieuwe locatie te kopen (welke toe was aan een restyle), te weten Fazantweg 2 in Klundert, vlakbij Moerdijk.

Volledige restyle

Deze locatie bleek zeer geschikt voor Vepco, alleen het bestaande pand was in dusdanige staat dat het geheel diende te worden gerestyled. Na enkele gesprekken met B&R Groep heeft Vepco Transport gekozen om B&R Groep deze zeer gewaardeerde opdracht te gunnen. B&R Groep heeft in het budget alle wensen van de klant opgenomen, wat heeft geresulteerd in een modern en energievriendelijk kantoor met werkplaats, geheel volgens het concept duurzaam en verantwoord ondernemen.

B-R Groep Vepco Transport transformatie bedrijfspand voor aanvang werkzaamheden

Het nieuwe bedrijfspand aan de Fazantweg 2 in Klundert, toe aan een restyle.

B-R Groep Vepco Transport transformatie bedrijfspand eindresultaat

Het prachtige eindresultaat.

Het resultaat

Het oorspronkelijke plan van Vepco was om het pand volgens de oorspronkelijke stijl te renoveren. B&R Groep adviseerde een andere oplossing die ervoor heeft gezorgd dat het gebouw een modernere uitstraling kreeg door de gevels door te laten lopen, met inpandige goten.

Het resultaat: een geheel vernieuwd twee verdiepingen tellend kantoor, welke geheel volwaardig is geïsoleerd. Het pand is volledig voorbereid op de toekomst, met mogelijkheden tot o.a. warmtepomp, waardoor het bedrijf energieneutraal is.

Wordt uw bedrijf het volgende visitekaartje? 
Vraag vrijblijvend een offerte aan!