Niets is zo belangrijk als het onderhoud aan uw dak. Voor zowel periodieke inspecties als onderhoud- en herstelwerkzaamheden aan uw dak kunt u vertrouwen op B&R.

Naast het periodiek reinigen van stalen en bitumineuze daken, verzorgen wij ook grotere onderhoudswerkzaamheden zoals bijvoorbeeld, het geheel overcoaten van uw daken, lichtstraten en lichtkoepels, gootrenovatie, doorvoeren en goten lekkagevrij maken, herstelwerkzaamheden aan de coating en indien nodig complete vervanging van uw dak.

Bitumendaken hebben net als stalen daken periodiek onderhoud nodig om uw dak te behouden. Denkt u hierbij aan blad- en vuilverwijdering van uw dak, controles op beschadigingen en doorvoeren.

B&R is tevens applicateur van Dakcoat Reflex; een uniek product ten behoeve van temperatuurbeheersing in uw bedrijfspand c.q kantoor. Dakcoat Reflex heeft een reflecterende werking, waardoor het zonlicht minder invloed zal uitoefenen op de binnentemperatuur en de arbeidsomstandigheden aangenamer blijven. U kunt hierbij kiezen voor zowel een zilveren als een witte afwerking.

De unieke samenstelling van Dakcoat Reflex kan direct aangebracht worden op bestaande stalen daken en de meest voorkomende bitumineuze daken, vaak zonder verwijdering van de oude bitumen. U bespaart dus het milieu en een hoop geld én uw dak is weer als nieuw.