B&R Groep is Business Supporter van het WWF;
Gezamenlijk doneren en/of beschermen we
1 biljoen bomen!

B&R Groep staat achter de missie van het WWF om een betere wereld te creëren waarin mens en natuur in harmonie leven. Met trots laten we dan ook weten Business Supporter te zijn van het Wereld Natuur Fonds. Een samenwerking met als doel 1 biljoen bomen te planten en/of te beschermen!

Elke 2 seconden verdwijnt een voetbalveld aan bos. Al de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde is verloren gegaan. De gevolgen zijn enorm, voor de dieren die er wonen, maar ook voor ons.

Met behulp van onze steun geeft WWF bos terug aan de aarde. Het project waar we aan bijdragen is Herstel en bescherming van het Atlantisch regenwoud. Als klant van B&R Groep draagt u automatisch bij aan de donatie van één biljoen bomen.

Het Atlantisch regenwoud, een prachtig gebied dat zich uitstrekt over Argentinië, Brazilië en Paraguay, laat op veel plekken zien wat er gebeurt als je ontbost: dieren die uniek zijn voor het gebied staan op de rand van uitsterven, het klimaat wordt droger en er begint een tekort aan water te ontstaan. Maar het is nog niet te laat! Samen met de lokale bevolking werkt WWF aan herstel en bescherming om ervoor te zorgen dat er weer een mooie toekomst gloort voor mens en dier.

Meer weten over de recente resultaten van WWF. Meer info.