B&R Groep

Niets is onderhoudsvrij

VCA ISO 9001:2008 AJA

B&R Groep - Inhoud

Onze ervaring met B&R Groep

Wij willen u graag kennis laten maken met de B&R Groep, die is gespecialiseerd in renovatieschilderwerken en zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en structuur.

Wij hebben B&R Groep leren kennen als een professioneel bedrijf dat zich richt op het onderhouden, renoveren en revitaliseren van bedrijfspanden, industriële gebouwen, silo’s, constructies en transportbanden. Deze objecten worden blootgesteld aan atmosferische invloeden, degradatie van beschermlagen en corrosievorming, maar krijgen door de deskundige aanpak van B&R Groep een tweede kans. Wij weten dat de renovatie van industriële objecten om de nodige kennis en ervaring vraagt. De reputatie die B&R Groep in 25 jaar heeft opgebouwd, heeft ze absoluut waargemaakt.

Uitgebreide kennis

B&R Groep heeft bewezen over uitgebreide kennis van ondergronden, constructies en bereikbaarheid te beschikken. Daarnaast waren we er aan het juiste adres voor advies over kleuren, materialen en restyling. Bij elk project dat voor ons werd uitgevoerd, werd volop aandacht besteed aan esthetiek, duurzaamheid, veiligheid en milieu.

We hebben ondervonden dat onze contactpersoon van B&R Groep contact had met tal van kundige, betrouwbare partners. Door te kiezen voor deze flexibele vorm van samenwerking, kan het bedrijf bovendien een concurrerende prijs bieden. B&R Groep hoeft immers niet te investeren in een grote organisatiestructuur en kan op elk moment de bijdrage leveren die wordt gevraagd.

Een aanspreekpunt

Omdat B&R Groep op allerlei gebieden samenwerkt met professionele partijen, konden wij profiteren van één aanspreekpunt. Wij hebben dat vaste aanspreekpunt, waaraan B&R Groep veel waarde hecht, ervaren als een groot pluspunt; zo konden we ons bezig blijven houden met ons eigen bedrijf. De werkzaamheden zijn dan ook uitgevoerd zonder dat de continuïteit van onze bedrijfsvoering in de problemen kwam.

Het B&R 4 Kids plan, waarbij Stichting KiKa en Stichting Make-A-Wish Nederland worden gesteund, vinden we een fantastisch initiatief.
Kortom: B&R Groep is een bedrijf waar service en kwaliteit nog steeds vanzelfsprekend zijn!

B&R Groep en de maatschappij; B&R 4 Kids Plan

Een steentje bijdragen aan de maatschappij, het leven van mensen net iets leefbaarder kunnen maken; ook B&R Groep heeft haar idealen. Met name Stichting KiKa en Stichting Make-A-Wish Nederland dragen wij een warm hart toe. Samen met u willen we de strijd aangaan om de genezingskans van kinderen met een verschrikkelijke ziekte, in dit geval kanker, te verhogen. Daarnaast willen we het leven van kinderen met een levensbedreigende ziekte draaglijker maken.

Kika doet voortdurend onderzoek naar de verhoging van de genezingskans, onder andere door de kwaliteit van behandelingen te verbeteren. Stichting Make-A-Wish Nederland vervult de grootste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte, wat voor deze kinderen een wereld van verschil betekent.

makewishnederland.org

kika.nl

Van iedere opdracht doneert B&R Groep, ten name van onze opdrachtgevers, een percentage van de opdrachtsom aan minstens een van beide doelen. Samen met u dragen we zo een steentje bij aan onze maatschappij.

B&R Groep - Industriele schilderwerken

Al meer dan 25 jaar is B&R Groep een begrip in de Nederlandse industriële schilderwerken. Ons bedrijf is met name gespecialiseerd in het conserveren van bedrijfsgebouwen en de daarbij behorende installaties, zoals silo’s, tanks en transportbanden. Ook losstaande projecten, zoals kunstwerken, bruggen en kranen, houdt B&R Groep in de beste staat.

Esthetica is, net als preventieve conservering, een ondergeschoven kindje in de industriële wereld. Een gemiste kans, want een verzorgde werkomgeving versterkt de uitstraling van elke onderneming. Bovendien zorgen goed onderhouden panden en installaties voor kostenbesparingen. U voorkomt namelijk onnodige kosten door achterstallig onderhoud. En wist u dat de arbeidsprestaties verbetert wanneer medewerkers in een nette en aantrekkelijke omgeving werken?

Onderhoud wordt vaak niet proactief ingevuld, terwijl dit juist zo belangrijk is om uw bedrijfsmiddelen en werknemers optimaal te laten functioneren. Door onderhoudswerkzaamheden op de agenda te zetten en uw panden en installaties goed te onderhouden, kunnen storingen worden gereduceerd waardoor u het maximale uit uw bedrijfsmiddelen haalt.

Wilt u meer weten over industrieel schilderwerk? Neem dan contact op met B&R!

Foto album: Industriele schilderwerken


Klik hier voor meer foto's

B&R Bouw & Renovatie

Onderhoud & Renovatie

De huisvesting van mensen, bedrijven en scholen vindt meestal plaats in bestaande panden. Investeringen in deze gebouwen zijn nodig om ze bruikbaar en veilig te houden en om de duurzaamheid van de leefomgeving te bevorderen.

Behalve functioneel is de gebouwde omgeving ook betekenisvol; mensen verbinden hun identiteit aan hun leefmilieu. Het maatschappelijke belang van de bestaande gebouwenvoorraad verdient dan ook een hoge prioriteit op de agenda van bestuurders en investeerders. Bij B&R Groep kunt u onder andere terecht voor aanrijd-, storm-, of brandschades. Wij nemen u de complete renovatiewerkzaamheden uit handen en zorgen voor alle voorkomende gevelbekleding tot en met de binnenafwerking.

Bouw

B&R Groep verzorgt de (nieuw)bouw van allerlei utiliteitsgebouwen. Indien gewenst nemen we vanaf de eerste bouwplannen het gehele bouwtraject onder onze hoede; op het gebied van dak- en gevelsystemen kunt u bij ons terecht voor turnkey projectrealisatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor (nieuw)bouw of renovatie? Neem vrijblijvend contact op met B&R!

Fotoalbum: B&R Bouw & renovatie

B&R Vloeibare afdichtingen

B&R Vloeibare Afdichtingen levert het door Triton Incorporated ontwikkelde revolutionaire waterafdichtsysteem.

Het gepatenteerde naadloze waterdichtingssysteem is ontwikkeld voor het afdichten van daken, groene daksystemen, binnen-en buitenmuren, vloeren, kelders, parkeerdekken, voegen, funderingen en nog vele andere speciale toepassingen. Voor vrijwel iedere constructie bestaat een oplossing waarbij het hoogste niveau van bescherming word geboden tegen water, chemicalien en milieu-schommelingen. Al de producten zijn op waterbasis, milieubewust en duurzaam.

Voordelen:

- Eenvoudig, niet-penetrerend, kosteneffectief
- Hoge resistentie tegen uv-straling, ozon, zout en chemicalien
- Zeer energie-efficient en reduceert thermische schok
- Brandwerend, zelfdovend, brandwerendheid klasse A (FM-Goedgekeurd)
- Uitstekend hechtvermogen en zelf beeindigend
- Voldoet aan de strengste eisen voor windbelasting (FM-Goedgekeurd)
- Blijft flexibel bij temperaturen onder het vriespunt
- 1900% rekbaarheid
- In een bewerking te spuiten in iedere gewenste laagdikte

Wilt u meer informatie over deze naadloze waterdichtingssystemen en de mogelijke toepassingen? Vraagt u gerust naar alle mogelijkheden bij één van onze specialisten.

Foto album: vloeibare afdichtingen

B&R Groep - On- en Offshore

Onze expertise kunt u ook inzetten bij On- en Offshore projecten. Wij begeleiden het traject vanaf de site-survey tot en met de close-out rapportage. Hierbij wordt u als opdrachtgever nauw betrokken en en ontzorgt, daarnaast vergroten wij hiermee het overzicht en de veiligheid van het project.

B&R Groep biedt een volledig pakket aan diensten die u kunt verwachten bij On- en Offshore projecten, zoals naast de conserverings-, reinigings- en montagewerkzaamheden ook rope acces (een toepassing die oplossing biedt op moeilijk bereikbare plaatsen). Onze medewerkers zijn allen gekwalificeerd en in het bezit van de benodigde certificaten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor On- en Offshore projecten? Vraag naar de mogelijkheden!

Foto album: Offshore


Meer foto's

B&R Groep - Gevel- en Dakrenovatie

Bij B&R Groep kunt u terecht voor het coaten van koudstalen daken. Deze daken zijn over het algemeen van binnenuit of helemaal niet geisoleerd. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan overkappingen.

Bij koudstalen daken wordt renovatie van het dak vaak over het hoofd gezien, zeker vergeleken met bitumen dakbedekking. Ten onrechte. Deze beplating bestaat hoofdzakelijk uit een dunne stalen plaat met een standaard coating erop die vrij dun is, dus het is van groot belang deze dakbeplating goed te blijven inspecteren en bij roest direct te behandelen. Het vernieuwen van beplating brengt namelijk een veel hogere kostenpost met zich mee dan het preventief coaten hiervan.

B&R Groep is niet gebonden aan een leverancier, maar heeft een eigen doorontwikkelde productlijn geïntroduceerd. Het grote voordeel van dit product is de snelle drogingstijd en een verminderde kans op regeninslag en omgevingsvervuiling.

Buiten de standaard zwarte coating is de dakcoating ook leverbaar in lichtere kleuren. Het grote voordeel daarvan is dat bij warme periodes, die steeds vaker voorkomen, het dak dusdanig reflecteert dat het pand inpandig een stuk koeler wordt. Dit heeft uiteraard een gunstig effect op het stroomverbruik van onder andere koelmachines, airconditioners en andere verkoelende apparaten. Nog belangrijker is dat de werkomstandigheden van uw personeel stukken aangenamer worden en u zich geen zorgen hoeft te maken over uw dak!

Dakinspectie

Indien u helemaal geen omkijken meer wilt hebben naar uw dakoppervlak, kunt u ook bij ons terecht voor een jaarlijkse inspectie van alle onderdelen. Het gaat bijvoorbeeld om de conditie van de coating, de goten en lichtstraten, maar ook de staat van een bitumen dak kan door B&R Groep worden onderzocht.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van de renovatie van uw dak? Neem vrijblijvend contact op met B&R!

Foto album: Gevel- en Dakrenovatie

B&R Groep - Traditionele schilderwerken

Traditioneel schilderen is en blijft een vak, al wordt nog weleens gedacht dat iedereen kan schilderen. Bij B&R Groep kunt u terecht voor professionele schilders die hun certificaten hebben behaald en beschikken over een jarenlange ervaring.

Met traditioneel schilderwerk investeert u in uw bedrijf, woning, overheidsgebouw of school. Het leveren van goede schilders is weliswaar van groot belang, maar slechts één van de vele aspecten die komen kijken bij de uitvoering van een project. De juiste productkeuze en de manier waarop een project wordt opgestart, uitgevoerd en opgeleverd, zijn evengoed onderdelen die specialisatie vereisen.

Creativiteit, afspraken en advies zijn essentieel voor een goed verloop van het project. Ook voor kleuradvies bent u bij ons aan het juiste adres. Een kleuradviseur heeft een onafhankelijke blik. Waar een schilder vaak kijkt naar functionaliteit en dekking, legt een kleuradviseur vaker het accent op gevoel, inzicht, ervaring en omgeving.

Wilt u meer weten over traditioneel schilderwerk? Neem dan contact op met B&R!

Foto album: Traditionele schilderwerken


Klik hier voor meer foto's

Kleuradvies

B&R Groep - Kleuradvies en vormgeving

Onze kleurspecialist is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kleurontwerpen voor het in- en exterieur van de bebouwde omgeving. Onze opvatting is dat wij met kleur bijdragen aan het welzijn van mensen. Bij onze adviezen ligt het accent op de samenhang tussen kleur, vorm en materiaal. Dit alles gebaseerd op functionele, praktische en esthetische eisen.

Aandachtspunten zijn de wensen van de opdrachtgever, het beschikbare budget, de functie van het gebouw c.q. de ruimte, de gebruiker, de architectuur, de bebouwde of natuurlijke omgeving, de belichting en technische aspecten. In samenwerking met Marijke van Loon heeft B&R Groep de juiste partner en samenwerking gevonden op het gebied van kleuradvies en vormgeving.

Onze visie op kleur

• Kleur geven met respect voor de mens, architectuur, kleur en omgeving.
• Iedere doelgroep heeft zijn eigen specifieke kleursfeer nodig;
   ieder gebouw is anders en staat op een andere plek. Kleur bepaalt het    visuele uiterlijk van in- en exterieur.
• Goed kleurgebruik is geen recept, maar een op maat gesneden concept    voor de doelgroep en zijn omgeving. Kleur is geen doel op zich, maar een    middel om een doel te bereiken. Kleur is visueel geluid en communicatie.
• De doelen kunnen onder andere zijn: welzijn en leefbaarheid    optimaliseren, logistiek van een wijk of een gebouw verbeteren,    arbeidsprestaties en omzet verhogen of ziekteverzuim en vandalisme    terugdringen. Kleur kan hier een niet te onderschatten bijdrage aan    leveren.
• Omkleuren in het exterieur gebeurt meestal eens in de twintig jaar.
   B&R Groep maakt harmonische kleurenplannen en werkt niet met trends,    omdat trends altijd van korte duur zijn.
• Het kleurenplan dient duurzaam te zijn, omdat wat mooi is ook de potentie    moet hebben om lang mooi te blijven.

Bent u benieuwd naar het kleuradvies van B&R Groep? Neem dan contact op met B&R!

Foto album: Kleuradvies

B&R Groep - Conditiescans

B&R Groep brengt op inzichtelijke wijze in kaart wat de huidige conditie is van uw eigendom of het object dat in uw beheer is. Op basis van uw wensen en eisen voert B&R Groep een uitgebreide inspectie uit, gebaseerd op de norm NEN 2767, waardoor u een volledig en accuraat beeld krijgt van de staat van uw gebouw(en) en/of constructieve installatie(s).

We stellen een overzichtelijke rapportage op. Daarin krijgt u een duidelijk beeld van de huidige conditie van uw objecten en de markt- en regioconforme prijzen die nodig zijn voor eventuele herstelwerkzaamheden.

In de rapportage is opgenomen:
- wat de huidige conditie van uw geselecteerde objecten is;
- wat de oorzaken van eventuele schades zijn;
- hoe u schades kunt voorkomen voor de toekomst;
- wat de herstel- en preventiekosten zijn.

Deze rapportages worden gebruikt voor bijvoorbeeld de aan- of verkoop van panden. Ook krijgt u dankzij deze rapportage een goed inzicht in de conditie van uw eigendommen, wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om uw panden te beheren of controleren.

Meer weten over de conditiescans van B&R Groep? Neem voor meer informatie contact op met B&R!

Foto album: Conditiescans


Klik hier voor meer foto's

B&R Groep - Meerjarenplanning

Jaarlijks worden grote sommen geld, bestemd voor onderhoud en conservering aan gebouwen, silo’s, transportbanden en constructieve installaties geïnvesteerd. Om dit geld op een juiste wijze te besteden en de beste resultaten te behalen is een goede langetermijnvisie van belang.

B&R Groep maakt graag een plan op voor een meerjarenplan.

Een meerjarenplan is het instrument om het onderhoudsbeleid vorm te geven en te structureren. Op basis van uw wensen en eisen voert B&R Groep een inspectie uit geheel volgens de eisen van de NEN2767. Hierdoor krijgt u een volledig en accuraat beeld van de staat waarin uw gebouwen en constructieve installaties verkeren. Ook verkrijgt u met een meerjarenplan een gedetailleerd inzicht in de bijbehorende onderhoudskosten. Door het stellen van prioriteiten en een juiste beoordeling van de onderhoudstoestand kunnen de onderhoudswerkzaamheden op effectieve wijze gepland worden. Hiermee heeft u een tijdige voorbereiding en kostenanalyse met keuzemogelijkheden uit eventueel meerdere opties.

B&R Groep verzorgt ook de vervolgtrajecten die uit een meerjarenplan voortvloeien voor u.

Wilt u graag meer weten over het meerjarenplan van B&R Groep?
Neem contact op!

B&R Groep - Advies en begeleiding

Wilt u zich graag van advies laten voorzien over onderhoud, renovatie of restyling? In dat geval vindt u in B&R Groep een ervaren, eerlijke gesprekspartner met kennis van zaken. Wat uw probleem ook is; u kunt altijd rekenen op een degelijk en realistisch advies. Wij ondersteunen en begeleiden u bij het fit en gezond houden van uw pand of constructieve installaties. Gedurende het hele traject nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt blijven concentreren op uw kernactiviteiten. Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en materialen, weet u zeker dat overal aan gedacht is en uw pand in de beste staat blijft verkeren. Een vitale en aantrekkelijke werkomgeving is tenslotte de basis van een gezond bedrijf!

Wilt u zich graag laten adviseren over bijvoorbeeld renovatie, verbouwingen of restyling? Neem dan vrijblijvend contact op met B&R!

B&R Groep - Isolatie

Isolatie is en blijft de komende jaren noodzakelijk bij ieder renovatieproject waarbij energiebesparing of persoonlijke bescherming een grote rol speelt. Ons motto: goede isolatie hoeft niet duur te zijn. We streven ernaar om iedere investering terug te verdienen en kunnen aantonen dat dit bij de meeste isolatiesoorten binnen afzienbare tijd het geval is. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de werkzaamheden worden uitgevoerd met de juiste materialen en kennis. B&R Groep heeft die middelen en expertise in huis.

We adviseren u graag over de allernieuwste systemen en montages. Wilt u zich graag van advies laten voorzien over traditionele isolatie met behulp van minerale wolsoorten, al dan niet afgewerkt met een aluminium of RVS mantel? Bent u benieuwd naar de nieuwste snufjes op het gebied van vloeibare isolatie, wilt u meer weten over Armaflex of over het verwezenlijken van akoestische rust in gesloten ruimtes? Voor al dit soort vragen kunt u terecht bij B&R Groep.

De specialisten van B&R Groep helpen u graag uw energiekosten te reduceren aan de hand van een doordacht plan dat we graag aan u voorleggen. Door onze kennis van coating kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren hoe u corrosie onder isolatie kunt voorkomen. Ook voor advies over eventuele combinatiewerken (al dan niet met conservering) en steigerwerken bent u hier aan het juiste adres.

Laat isoleren niet uw uitdaging zijn, maar die van ons!
Neem voor meer informatie contact op met B&R!

Foto album: Isolatie


meer foto'sB&R Groep B.V.

Bezoekadres
Toepadweg 6
Zaltbommel

Postadres
Postbus 14
5300 AA Zaltbommel

T: 073 551 0077
E: info@br-groep.com

B&R Groep - Contactformulier

B&R Groep - Voor de toekomst

B&R Groep is continue bezig om haar services uit te breiden, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Binnenkort wordt de site uitgebreid met;

- Hoogwerker verhuur
- B&R Coatings
- B&R Brandwerende coatings
- 24 uur glasservice

Download:EQP- MILIEUBELEIDSVERKLARING.PDF

B&R Groep

Niets is onderhoudsvrij

Een moment geduld aub de site wordt geladen

Onderhouden op 25 April 2017 door: Bricks Apps